Σάββατο 5 Μαΐου

Σταθμός Διακοπτού

19:30 | Έκθεση «Εν Διακοπτώ… χειροτεχνήματα».

Έναρξη ομαδικής έκθεσης χειροτεχνίας – εικαστικών δημιουργιών του τμήματος χειροτεχνίας Διακοπτού της ΔΗΚΕΠΑ «Εν Διακοπτώ… Χειροτεχνήματα» υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της εικαστικού Μαργαρίτας Γούτου, με έργα εμπνευσμένα από τον Οδοντωτό αλλά και το έργο του ζωγράφου Γιάννη Σπυρόπουλου.

«Η ομάδα μας δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 και αποτέλεσε για εμάς ένα ευχάριστο διάλειμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας και έναν τρόπο έκφρασης μέσω των δημιουργιών μας. Οι εκδηλώσεις «Εν Συρμώ» στην λατρεμένη μας πόλη μάς έδωσαν τη δυνατότητα να εκθέσουμε στο κοινό τα χειροτεχνήματά μας, τα οποία εμπνευστήκαμε τόσο μελετώντας τα έργα του συμπατριώτη μας Γιάννη Σπυρόπουλου, όσο και παρατηρώντας τη διαδρομή  του αγαπημένου μας Οδοντωτού.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Μαριάννα Βαρδουνιώτη, Ολυμπία Ζόμπου, Στέλλα Κοψαύτη, Θάλεια Κωτίδου, Αναστασία Νικολέλλη, Βασιλική Ντότα, Άννα Πετροπουλέα, Βασιλική Σπυροπούλου, Σταυρούλα Σταυροπούλου.»

Η έκθεση θα λειτουργήσει σε αίθουσα απέναντι από την πλατφόρμα επιβίβασης του σταθμού Διακοπτού. Ημέρες λειτουργίας: Κυριακή 6, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ώρες 09:00-20:00.

Φωτογραφίες από την έκθεση: