Κυριακή 21 Μαΐου 2017

«Το τραίνο, το περιβάλλον, το παιδί.»

Το πρωί της Κυριακής, ήταν σειρά του Διακοπτού να φιλοξενήσει τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης «Εν Συρμώ», στην πολυδιάστατη ενημερωτική και ψυχαγωγική δράση με θέμα «Το τρένο, το περιβάλλον, το παιδί» και η οποία σημείωσε αξιόλογη συμμετοχή. Οι πιτσιρικάδες έγιναν μικροί ζωγράφοι, ζωγραφίζοντας το τραινάκι του Οδοντωτού, έφτιαξαν αναμνηστικά των φετινών εκδηλώσεων, έπαιξαν παιχνίδια με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον κάτω από τον πλάτανο στον σταθμό και, στο τέλος, δημιούργησαν το δικό τους παραμύθι για τον Οδοντωτό ακούγοντας υπέροχες μουσικές κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και υποστήριξαν η Μαρία Τσουκαλά, πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., η Μαρία Παπαγεωργίου και η Κατερίνα Σπανού, μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και ο Βασίλης Χριστόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά:

– Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας και τους εκπαιδευτές Χάρη Μοσχόπουλο, Μαριάννα Πασσά και Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο για την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τα παιχνίδια.
– Την εμψυχώτριες Μαργαρίτα και Ελευθερία Γούτου για τις ζωγραφικές και τις χειροτεχνίες με τα παιδιά.
– Την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου και την εκπαιδευτικό και εμψυχώτρια Κωνσταντίνα Σιαμέτη για το εξαιρετικό παραμύθι που έφτιαξαν μαζί με τους μικρούς παραμυθάδες του Οδοντωτού!
– Τον Γιάννη Καραπαναγιώτη και τους «Φίλους του Οδοντωτού» για την υποστήριξη και την ξενάγηση στην έκθεση και το μουσείο του Οδοντωτού.


 

Ανακοίνωση Εκδήλωσης

«Το τραίνο, το περιβάλλον, το παιδί».

Εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του Οδοντωτού, με περιβαλλοντική ενημέρωση από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας, παιδικές κατασκευές και αναμνηστικά με τη Μαργαρίτα Γούτου και επίσκεψη στο «σπίτι του Οδοντωτού», στο ιστορικό Μηχανοστάσιο Διακοπτού.

Στο τέλος, οι «Μικροί παραμυθάδες του Οδοντωτού», με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Αναστασίας Ευσταθίου και της εκπαιδευτικού και εμψυχώτριας Κωνσταντίνας Σιαμέτη, φτιάχνουν το δικό τους διαδραστικό παραμύθι!